Tandläkarbesök

Vi möttes på Statoil Häggvik i söndags morse, S och jag. Dundrade ner med bilen till Helsingborg. Vi hann inte ens sätta på radion eller musik för vi pratade hela tiden. Det brukar i och för sig vara så men man undrar ju var vi får alla samtalsämnen ifrån.
Checkade in på hotellet och varsitt enkelrum väntade på oss båda. I Helsingborg var det fortfarande sommar och vi satte oss på en mycket bra uteservering vid havet och åt varsin fisksoppa och drack cider.
Lite fotografering innan middagen hann vi med:


Efter middagen promenerade vi längs hamnen och hamnade vi Dunkers Kulturhus. Nedanför huset, nere vid vattnet fanns en slags brunn där det stod två personer och bad oss ställa oss i en viss vinkel och prata. Vi gjorde det och hur knäppt det en låter så vid en viss punkt på brunnen ekade rösten inom hela kroppen på en. Det kändes som om man hade hörlurar och ens egen röst bara ekade i hela kroppen. Skitläskigt och häftigt.

Jättesynd att filmer inte går att få in på bloggen för vi gjorde en inspelning på detta.
Vi avslutade kvällen med ett kvällsöppet kafé och där satt vi med varsin te medan ungdomarna på kaféet rökte vattenpipa....

Måndagen började med en snabb och lång morgonpromenad längs havet i solsken. Helt fantastiskt! En brakfrukost väntade på oss på hotellet och jag åt äggröra och prinskorv så det stod härliga till.

Därefter packade vi ihop i lugn och ro och begav oss till Halmstad. Lagom till lunch var vi framme och åt detta:


Vi har hittat en liten butik som specialiserat sig på danska smörrebröd. Så gott!!!

På vägen hann vi även med Mellbystrand och jag fick nästan ont i bröstet för från Mellby har jag massor av glada semesterminnen med familjen och vänner.
Här är annexet Ove, Sofia och jag bodde i för ca 10 år sen, den är så liten stugan att vi inte kunde vara alla tre inne i den samtidigt.


Tandläkarbesöket blev smärtsamt med nästan två timmar  i stolen med både rotfyllning och laga hål på schemat.
Idag är jag helt öm och sårig i munnen.
Men nu är det klart och dagarna med S vägde upp all smärta i världen.

// Najno

Kommentarer
MW säger:

Nostalgi! Men varför välja tandläkare sååå långt bort.

2010-09-07 | 20:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback